Home  |  Inloggen  |  Contact


Dit zijn wij
Onze missie
Repertoire
Nieuws
Agenda
Gastenboek
 
 
 
 
 
 
 
 
   
Nieuws van  CGS  
 Mozes, Momenten in de Tijd
Dit artikel is geschreven op woensdag 4 oktober 2017

Het zit er weer op: Een heerlijk weekend 'Mozes, Momenten in de Tijd'. Twee fantastische voorstellingen, die nog mooier waren dan we ons vooraf hadden voorgesteld. En wat was het geweldig om te zien hoe iedereen zich inleefde in zijn of haar rol. We kunnen niet alleen lekker zingen in ons koor, maar ook nog toneelspelen! (lees meer)

Projectkoor Mozes – Momenten in de tijd
Dit artikel is geschreven op donderdag 19 januari 2017

Mozes is een van de bekendste personen uit de Bijbel. Gered uit de Nijl was hij door God voorbestemd om Gods volk uit Egypte te leiden. In zijn lange leven heeft hij veel meegemaakt. Opgegroeid als prins aan het koninklijk hof, maar later gevlucht naar een ver land. Hij ging de strijd aan met ...  (lees meer)

Nieuw Koorprofiel
Dit artikel is geschreven op maandag 9 mei 2016
Cellar Gospel Seventy heeft het koorprofiel aangepast. Dit betekent dat de leeftijdsgrens is komen te vervallen, iedereen kan lid worden als hij/zij voldoet aan het koorprofiel en er nog ruimte is binnen de desbetreffende koorpartij. Dat wil zeggen dat de nummers uit het hoofd gezongen moeten worden en dat je mee moet (kunnen) doen met de choreografie. ...  (lees meer)
Tenoren gezocht
Dit artikel is geschreven op zaterdag 8 maart 2014
(lees meer)

 
 
   
    Copyright Cellar Gospel Seventy 2019